mandag den 3. april 2017

Ligblomsten af Anne Mette Hancock

Handling:
Journalisten Heloise Kaldan står midt i et mareridt. Hendes kilde er blevet sløret i en løgn, og avisen står på gloende pæle. Det gør Helouises privatliv også. Midt i det hele modtaget hun mystiske breve fra Anna Kiel, der i tre år har været eftersøgt for drabet på en ung advokat.

Både den egenrådige politimand Erik Schäfer og Helouise selv begynder at grave i den gamle sag, da der sker endnu et drab. Har Anna Kiel slået til igen? Eller er der mere end én morder? Hvorfor er det at alle spor pludselig leder i Helouises retning? Er hendes liv i fare?

Anmeldelse:
Wauw for en debut på krimiscenen, så er det sagt.

Anne Mette Hancock har skrevet en rigtig rigtig god krimi. Den har alt hvad du kunne ønske dig af spænding, mord der skal opklares, ubehagelige hemmeligheder der bliver afsløret og så er den fabelagtig godt skrevet.

Plottet er rigtig flot sammensat, med de tvists og overraskelser vi elsker som læser. Personskildringerne er så fine, at du ingen problemer har med at se personerne foran dig. Den er skrevet i et let og flydende sprog. Det er en vaskeægte page-turner hvor du bare lige må læse et kapitel mere; for hvem er hende der Anna Kiel? Det bliver så sjældent ved et enkelt kapitel mere. Så lige pludselig - ØV - det hele er løst og der er ikke flere sider. Lige der ville jeg ønske jeg havde sparet lidt på siderne.

Når du går i gang med Ligblomsten vil du sandsynligvis være tabt for omverdenen et stykke tid, men selv hvis du gik glip af noget - lover jeg at du vil synes det er det hele værd.

Rigtig god fornøjelse med en fantastisk læseoplevelse. Det er så absolut en af 2017s MUST READ på krimifronten.

Anne Mette Hancock og Ligblomsten får 6 fine krimihjerter ud af 6 mulige med på sin færd ud i verden.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar