fredag den 2. juni 2017

Den du elsker af Mari Jungstedt

Handling:
I et gammelt stenbrud i det nordlige Gotland finder man liget af en ejendomsmægler, der havde fået til opgave at sælge en smuk gammel herregård i lokalområdet. En ejendom, hvis salg har vakt stærke følelser og dybe hemmeligheder til live i familien.

Politiinspektør Anders Knutas er knapt nok vendt tilbage på jobbet efter sin sygemelding, da han kastes direkte ind i mordefterforskningen. Sammen med kollegaen Karin Jacobsson inder Anders hurtigt, at det er umuligt at standse tiden og løse sagen, inden det næste offer dør.

Anmeldelse:
Mari Jungstedt har med Den du elsker skrevet en spændingsmættet krimi på et højt niveau. Selve afslutningen af krimien er også overraskende. Helt kort er dette en af de bedste krimier fra Mari Jungstedts hånd.

Den du elsker er 12. bind i serien om Anders Knutas. Den er noget anderledes end de seneste fra Mari Jungstedt, journalisten Johan er ikke længere end del af persongalleriet -  det gør helt sikkert noget godt for historien. Faktisk er der meget lidt omkring de personlige forhold med i bogen. Det er en meget "ren" krimi, hvor der er lagt meget mere vægt på selve miljø-, personbeskrivelser og selve opklaringsarbejdet.

I starten havde jeg en bestemt person mistænkt for at være forbryderen, men det ville have været alt for nemt.

Mari Jungstedt har i Den du elsker virkelig gjort noget ud af at lave et interessant plot, som ikke sådan lige bliver gættet. Der er nogle rigtig gode tvists og en overraskende afslutning. Det allersidste afsnit varmede mit hjerte - måske vil det også varme dit.

Det er en rigtig god krimi - som jeg gerne varmt vil anbefale. Er du allerede Mari Jungstedt fan, ja så vil den selvfølgelig være et MUST.

Krimihjerte sender 4 store krimihjerter ud af 6 mulige efter Den du elsker af Mari Jungstedt.

Rigtig god fornøjelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar