onsdag den 7. juni 2017

Ildbarnet af S.K. Tremayne

Handling:
Det er som om, alting falder på plads for Rachel, da hun gifter sig med enkemanden David og opgiver single-tilværelsen i London til fordel for det smukke landsted Carnhallow i Cornwall. David er både flot og rig - og far til en usædvanlig smuk og kærlig lille dreng: Jamie.

Men kort efter brylluppet begynder Jamie at ændre adfærd. Han kommer med dystre forudsigelser og hævder at have set sin afdøde mors genfærd. Snart får Rachel bange anelser: Hvad skete der egentlig med Jamies mor - og havde David noget med hendes død at gøre?

Mens Rachels drøm om det perfekte liv langsom forsvinder, lægger vintermørket sig over Carnhallow og med det angsten og bekymringen. For tænk hvis Jamies seneste forudsigelse holder stik: Du dør, det det bliver jul.

Anmeldelse:
Denne psykologiske thriller af S.K. Tremayne er helt sublim inden for sin genre. Det er noget af det bedste indenfor genren Domestic Noir.

Jeg var fanget fra første side af Tremayne's sublime sprogbrug. Meget tidligt i bogen sidder du med en følelse af uhygge - hvor det løber dig koldt ned af ryggen, og hjertet hamrer afsted.

Det er en bog som hænger så smukt sammen, plot og sprogbruget gør det til intet mindre end en fantastisk læseoplevelse. den er fuld af overraskelser, og vidunderlige tvists. Særligt det sidste er helt fantastisk.

Det er en thriller som kommer ind under huden på dig, du vil meget nødigt lægge den fra dig - men samtidig er det en bog som du ikke ønsker slutter.

Sidste år udgav forfatteren Faldet - den var god, men den her endnu bedre.

Krimihjerte vil varmt anbefale denne - du vil bestemt ikke fortryde at du gik i gang med den.

Krimihjerte sender 6 store krimihjerter ud af 6 mulige afsted til Ildbarnet af S.K. Tremayne

Rigtig god fornøjelse.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar