torsdag den 2. august 2018

Black Notice af Lotte Petri

Handling
Et underligt lys på bunden af Dragør Havn får politiet til at tilkalde en specialist i våde gerningssteder. I vandet ligger en bil med liget af en ung kvinde. Drabsefterforsker Felix Jørgensen bliver sat på sagen, og hans nye assistent, Kathrine Nymark, får sin ilddåb, da det står klart, at en brutal morder er på fri fod. De retsmedicinske undersøgelser viser, at kvinden har været udsat for et sadistisk indgreb.

På en forreven Klippestrækning i den allersydligste del af Norge finder en hundelufter et delvist skeletteret lig iført våddragt. Politiet tror i begyndelsen, at der er tale om en klassisk drukneulykke, men signalementet svarer ikke til nogen ad de lokale, og efter nærmere undersøgelser viser det sig, at ofret har fået foretaget et kirurgisk indgreb i underlivet.

Herefter tager handlingen fart, og det ville være synd at afsløre mere.

Anmeldelse
Black Notice er en krimiserie i fem afsnit. Serien udkom med et afsnit hver uge - fra 2. november 2017 og de efterfølgende fire uger. Den kan også købes i papir-udgave.

Det er en barsk, spændende og rigtig velskrevet krimi. En krimi som du sluger når du først kommer i gang med at læse den. Til tider løber det dig koldt ned af ryggen, men jeg synes helt bestemt at du skal læse den.

Det er en rigtig velformuleret krimi, karaktererne er vedkommende og fremstår helstøbte, plottet er inspireret af virkelige hændelser og fantastisk flot skruet sammen. Det at serien er bygget over virkelige hændelser, gør den kun endnu mere hårrejsende.

Jeg har kun tilbage at sige - LÆS den.

Krimihjerte giver Black Notice 5 ud af 6 hjerter.


Krimiserien er modtaget som anmeldereksemplar fra forlaget L&R.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar