mandag den 13. april 2020

Vinterjagt af Nina von Staffeldt

I marts udkom Nina von Staffeldts 4. krimi på forlaget Milik.

Det er længe siden jeg sidst har fået læst en krimi af Nina von Staffeldt. Alt for længe siden, men nu er Vinterjagt slugt.

Den handler om kommunikationskonsulent Sika Haslund og journalist Thormod Gislarsson. De er ikke det mest oplagte makkerpar, måske særligt fordi at Sika har fået en månedlig klumme hos konkurrenten, men at skrive om gamle uopklarede kriminalsager.

Salik er en ung musiker med drømme om stjernestatus. For at tjene penge til en rejse til Danmark arbejder han på en fisketrawler. I hans jagt efter hurtige penge - optager han en video på sin mobil, hvor der sker en lyssky handel med en pakke. Efter et pengeafpresningforsøg ender han som jaget vildt.

Vinterjagt foregår fortrinsvis i Grønland. Den har fantastiske miljøbeskrivelser - som giver den en helt særlig stemning. Krimien foregår i starten af vinteren i Nuuk på Grønland.

Grønland er et forholdsvis isoleret samfund, hvor muligheder for flugt er ret begrænsede. I denne krimi bliver Nuuk udsat for både trafficking, Social dumping, korruption og mafialignende forbrydere.

Det er vanvittig spændende fortælling, som ud over at være en krimi - oser langt væk af kærlighed til Grønland.

Det er en krimi som du flyver igennem. Du er her i udsædvanligt godt selskab, hvor der sker noget hele tiden. Siderne vender nærmest sig selv.

Har du endnu ikke læst nogen af Nina von Staffeldts Grønlands krimier - så er det bare med at komme i gang.

Krimihjerte giver Vinterjagt af Nina von Staffeldt 💝💝💝💝💝ud af 6 mulige.

Rigtig god læselyst.

Krimihjerte har modtaget Vinterjagt af Nina von Staffeldt som anmeldereksemplar fra Forlaget Milik.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar